Over ons - An Jewellery Design
142
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-142,theme-bridge,bridge-core-2.7.2,woocommerce-no-js,tribe-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-13
 

Over ons

Wat wij doen

Hi! Mijn naam is Annick Neggers en ik ben het gezicht achter AN Jewellery & design. Ik ben altijd al graag creatief bezig geweest en nu heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken.
Toen ik een stuk jonger was, was ik al graag creatief bezig. Vervolgens heb ik dus ook gekozen om een creatieve opleiding te doen. Namelijk de opleiding bloem & design. Uiteindelijk heb ik nog twee cursussen gevolgd. Namelijk de cursus tot interieurstylist en wedding en event stylist. Je kunt wel zeggen dat alles wat met kleuren combineren te maken heeft, mij enorm aanspreekt!
Ik geniet er ontzettend van om op deze manier creatief bezig te zijn en hier mensen mee blij te kunnen maken. Ik denk graag met je mee om te kijken dat we iets passends kunnen maken voor je!
Maar ook geniet ik ervan om andere ondernemers te leren kennen met hun eigen passie, waar dan weer mooie samenwerkingen uit voort komen!
m

Waar het allemaal begon

Het begon al toen ik klein was. Ik was toen al graag creatief bezig en rond mijn 11e ontstond dan ook het idee om sieraden te gaan maken. Ik begon met een klein starterspakketje en leerde zelf al snel hoe ik sieraden kon maken. Later begon ik ook met het maken van 3d kaarten en zeepkettingen. Uiteindelijk ging ik samen met een vriendin markten af om deze mooie producten te verkopen. Toen droomde ik er stiekem al van om ooit een eigen bedrijf te hebben met handgemaakte producten zodat ik andere mensen blij kan maken!
Ik heb er voor gekozen om een creatieve opleiding te volgen, waarna ik vervolgens fulltime ben gaan werken. Hierdoor had ik minder tijd om  in mijn vrije tijd creatief bezig te zijn.
Door de coronatijd, waar ik veel thuis was, ontstond er weer ruimte om creatief bezig te zijn. Toen pas merkte ik dat ik dat stiekem wel heel erg gemist had! In de zomer van 2020 ben ik druk bezig geweest met het uitzoeken van al mijn sieradenonderdelen en weer begonnen met het maken van sieraden.
Van het een, kwam het ander. Ik besloot een onderneming te starten en mezelf in te schrijven bij de KvK. Sinds 8 februari 2021 werd AN Jewellery & Design een feit. Met ondertussen een eigen website en verschillende verkooppunten en organiseer ik ieder jaar de Creatieve fair! Ik geniet hoe ik ieder jaar weer groei met mijn bedrijf en dat er heel veel leuke dingen op mijn pad komen!