Verkooppunten - An Jewellery Design
235
page-template-default,page,page-id-235,theme-bridge,bridge-core-2.7.2,woocommerce-no-js,tribe-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-13
 

Verkooppunten

Naast onze online webshop heeft An Jewellery & Design diverse andere verkooppunten. Wij hebben heel gave samenwerkingen met een aantal toffe partners! Zo worden onze handgemaakte luxe sieraden zowel online als offline verkocht.

Viori Flowers & Design

Zo heb ik een hele leuke samenwerking met Viori. Achter Viori zit een jonge onderneemster die ontzettend creatief is. Ze verzorgt bloemstyling voor bruiloften en evenementen. Daarnaast heeft Viori een webshop, die zich vult met de mooiste creaties van droogbloemen.
Ook onze sieraden worden verkocht op deze webshop. Zo zijn er dan ook sieraden gecombineerd met droogbloemen. Of onderzetters met droogbloemen. Neem dus vooral een kijkje!
Viori vind je online op www.viori.nl
Viori Flowers & Design
Knap Koppie

Knap Koppie

Tevens heb ik ook een heel leuk verkooppunt bij Knap Koppie. Een mooie grote kapsalon, waar twee jonge dames ervoor zorgen dat je weer stralend de deur uit loopt! Mijn handgemaakte sieraden staan daar prachtig gepresenteerd.
Deze kapsalon vind je hier:
Langeweg 18
5076 AK Haaren

Vibez Hairstyling

Kapsalon Vibez hairstyling is ook een van onze verkooppunten. Deze kapsalon wordt gerund door een jonge onderneemster met passie voor haar vak. Hier staan mijn handgemaakte sieraden dan ook gepresenteerd.
Deze kapsalon vind je hier:
Vijverweg 19
5683 CX Best
Vibez hairstyling

Kapsalon Shakyra

Ook weer een leuke kapsalon waar mijn sieraden te vinden zijn! Het is een jonge dame die een mooie kapsalon heeft opgezet waarbij ik mijn sieraden kan zetten. De perfecte combinatie! Tussen je lekker laten verwennen door de kapster en mooie sieraden uit te zoeken voor je zelf!

 

Deze kapsalon vind je hier:

Kapsalon Shakyra

Sweerts de landasstraat 8

5688 KM Oirschot

Lunchcafé de Serre

Bij deze gezellige lunchroom waar je een heerlijk drankje kan doen of lekker kan lunchen. Staan mijn oorbellen op een mooie plek! Deze lunchroom is in het tuincentrum Coppelmans, Dus loop gerust even binnen als je de oorbellen wil bekijken!

 

Deze lunchroom zit hier:

Tuincentrum Coppelmans

Bestseweg 53

5688 Np Oirschot

de serre coppelmans

Zie jij een samenwerking wel zitten?

Heb je nu een mooie winkel, kapsalon, beautysalon of een andere mooie winkel? En mis je nog een leuke aankleding of wil jij nét dat stukje extra service verlenen aan jouw klanten? Neem dan contact op met AN jewellery & design! Het zorgt voor een mooie aankleding van je salon en je hebt mooie producten om te verkopen.